Persoonlijke ontwikkeling: zelfspraak en zelfhypnose

Maak grote stappen in jouw persoonlijke ontwikkeling door op dieperliggende niveaus te werken aan overtuigingen en vaardigheden op het gebied van mindset en positieve zelfspraak. Leer hoe je zelf kunt spelen met je eigen gedachten en daarmee het creëren van jouw eigen gewenste werkelijkheid. Ontzettend leuk om te doen en bijzonder ontspannend!

Team of groepstraining: zelfspraak en hypnose

In een vermakelijke workshops, training of ontwikkeltraject voor teams en groepen gaan we aan de slag met hypnose en zelfspraak. Hoe werkt hypnose en hoe werkt het niet? Wat zijn fabels en wat is echt? Je gaat inzien dat je elke dag al in een hypnotische staat zit. Deelnemers leren zelf het eigen wereldbeeld positief bij te stellen waar zij dat wensen. Met een gezamenlijke hypnose training heb je veel lol en kom je op een hele bijzondere manier nader tot elkaar.

Hypnose..
.. is een mentale staat waarin iemand, met verhoogde focus, ontvankelijker is voor suggesties.
Hypno Vitaal Vakanties
Nieuw op het gebied van vitaliteit: Hypno Vitaal Vakanties! Persoonlijke ontwikkeling gecombineerd met diepe ontspanning en vitaal plezier, voor werkgevers en werknemers. Ga er even écht lekker op uit, terwijl je lekker in je stoel blijft zitten.

Op locatie naar wens krijg je een 'persoonlijke workshop' (of samen met collega's) over de werking van het brein, zelfspraak en hypnose. Hypnose wordt veelal nog niet goed begrepen en gaat naar verwachting in de komende jaren veel meer worden ingezet in diverse sectoren. Als je leert om diep te ontspannen en je brein op een ander niveau te activeren, kun je jouw eerder bedachte werkelijkheid bijschaven en prachtige ervaringen opdoen. Zo kun je onder ander heerlijk op vakantie en daadwerkelijk het gevoel hebben dat je écht een paar dagen heerlijk weg bent geweest. Door deze ervaringen op te doen leer je hoe je dit zelf kunt doen, hoe zelfspraak jouw leven beïnvloedt en hoe je hier zelf sturing aan kan geven als je dat zou willen. Om zo van je zelf een nog gezonder mens te maken, nu en in de toekomst. De hypnose is te 'boeken' op vrijwel elke locatie (in heel Nederland), de keuze voor de locatie maken we samen.

Ja. (een te verwachten antwoord op de website van een hypnose aanbieder) Voor de één werkt het sneller of beter dan de ander. En voor wie er niet in ‘gelooft’ én het ook niet wil ervaren, zal het in de meeste gevallen ook niet werken.
Alleen omdat je misschien niet weet wat je kan verwachten, dat is vaak spannend. Maar nee, we doen geen enge dingen. Je gaat geen dingen doen die je niet wilt, want je houdt zelf controle. De meeste mensen ervaren het als bijzonder ontspannen en leuk.
Nee. We focussen op gedachten en hoe je met nieuwe suggesties leuke nieuwe wereldbeelden kunt creëren. We zoeken niet naar dieper liggende zaken.
Iedereen kan een hypnotische staat ervaren onder (voor die persoon) de juiste omstandigheden. Tijdens een hypnose sessie of training zullen sommige mensen makkelijk in hypnotische staat komen, sommige mensen moeilijker en sommige mensen op dat moment niet.
Prijzen
Neem contact op voor een offerte op maat

Wellnesshypnose

Vitaal door ontspanning en positieve mindset

 

1p. 30 min.           €     40,- excl. BTW
1p. 60 min.           €     65,- excl. BTW
1p. 90 min.           €     80.- excl. BTW

 

2p. 30 min.           €     60,- excl. BTW
2p. 60 min.           €     95,- excl. BTW
2p. 90 min.           €   115.- excl. BTW

Ind. coaching / training
Zelfspraak en (zelf)hypnose

Vitaal door persoonlijke ontwikkeling op het gebied van positieve zelfspraak en ontspanning

 

Kennismakingssessie:
90 min                 €     80,- excl. BTW

 

Vervolgsessies:
90 min.                €   120.- excl. BTW
120 min.              €   150,- excl. BTW

Teamtraining / Teamdag
Zelfspraak en (zelf)hypnose

Vitaal door persoonlijke ontwikkeling op het gebied van positieve zelfspraak en ontspanning
(4 tot 12 personen)

 

4 uren                  €   700,- excl. BTW

6 uren                  €   950,- excl. BTW

8 uren                  € 1100,- excl. BTW