Drijfveren assessment

ColourfulWe biedt drijfveren assessments aan in samenwerking met My Motivation Insights en Management Drives. Hiermee brengen we jouw drijfverenprofiel in kaart. Het invullen van een assessment doe je digitaal en kost ongeveer 30 minuten tijd. Na het assessment ontvang je een uitgebreide persoonlijke rapportage met een logicaprofiel (neiging tot gedrag), verwerpingsprofiel (zaken waar je niet van houdt), het energieprofiel (energiegevers en -nemers) en een reactieprofiel (gedrag onder druk). Voorbeelden van profielen zie je hiernaast. Er bestaan geen ‘goede’ of ‘foute’ profielen.

Met de uitslag van dit assessment kun je praktisch aan de slag met het inrichten van jouw leven: hoe zorg ik dat ik energie haal uit hetgeen ik doe, hoe kan ik dit bereiken, welke gedachten en drijfveren vormen bij mij hierin een eventuele belemmering en hoe kan ik deze wegnemen? Met drijfveren werken is ontzettend leuk, geeft een ander wereldbeeld en leert je hoe je gemakkelijk jezelf gezond en gelukkig kan houden of maken.

profielen

Jouw gedrag en communicatie

Ieder mens en ieder drijfverenprofiel is uniek. Jouw drijfverenprofiel wordt gevormd door zowel het DNA dat je van je ouders mee hebt gekregen, als alle levenservaringen die je tot op heden hebt opgedaan. Deze drijfveren zijn niet zichtbaar voor de buitenwereld, het gedrag dat hieruit voortvloeit wel. De ijsberg van McClelland is een duidelijke metafoor om dit uit te beelden. Met een assessment halen we deze dus boven water en kunnen we gedrag in de praktijk verklaren en hierdoor kun je groeien in persoonlijk leiderschap.